Der er kommet et hul i verden…

…efter det her indlæg fra Amarorama. Jeg er alvorligt bange for, at det var det sidste indlæg om Gakkeren. Den føljeton der har gjort, at indlægsfrekvensen hos den amagerkanske blogger er steget gevaldigt det sidste stykke tid. Den føljeton der fik mig til at tjekke bloglovin alt for mange gange om dagen, for at se om jeg mon kunne være så heldig, at der var kommet et nyt lille afsnit i historien. Jeg har det som om, jeg har læst en virkelig god bog, der pludselig er slut og nu sidder jeg og savner karaktererne. Hvad gør man så?

Jeg kan kun håbe på og drømme om, at det ikke betyder blogstilhed fra Amager. Hvor skal man nu få sit fix af gakkeri?

De der ikke ved, hvad jeg taler om (findes de?), kan starte HER på en bagvendt historie fra datingverdenens gakkede side.

ballon hat advanced

Foto fra: http://clownjojo.dk/ballon%20fotos/pages/ballon%20hat%20advanced.htm (Hæ. “Ballonhat advanced”)

2 thoughts on “Der er kommet et hul i verden…

    1. Jeg tror at det giver overskud på din karmakonto, at have transformeret gakkerierne til blogindlæg til glæde for alle os andre. Men jeg så heldigvis et lys i mørket, da du efterlyste andres gakkerhistorier. Galskaben stopper ikke her. Tak for din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *